O tetama

Maja

Maja

Teta kreativka s dodatnim zadacima iz organizacije i marketinga

Bok, ja sam Maja i zadužena sam da sve funkcionira kako treba u Malim kreativcima.

Imam 30 i nešto godina, mama sam jedne divne djevojčice. Kroz igru s njom otkrila sam fenomenalan svijet likovnog izričaja s najrazličitijim materijalima.

Kroz životna iskustva i svoje školovanje neprestano sam učila o tome koliko je rani razvoj djeteta u sigurnoj okolini i dobrom kontaktu s roditeljem od krucijalne važnosti, te je to moja nit vodilja kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

Radeći s djecom, kreirajući s njima, diveći se njihovim radovima stvaramo od njih osobe koje vjeruju u sebe, ponosne su na sebe – dajemo im dobre, sigurne i čvrste temelje za cijeli život.

Zato, budimo kreativni i darujmo našim najdražima sretno i kreativno djetinjstvo – jer oni to zaslužuju!

Radujem se druženju 🙂

Vesna

Vesna

Teta informativka

Bok, ime mi je Vesna, a moje dužnosti su davanje informacija i odgovora na sva Vaša pitanja te sudjelovanje u osmišljavanju i realizaciji kreativnih radionica.

Majka sam tinejdžera a godine sam prestala ozbiljno shvaćati negdje oko tridesete :). Inače, od malih nogu se bavim kreativnošću a nakon završene Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn ona postaje i ostaje moj vjerni pratioc za cijeli život.

Djecu od malena treba usmjeravati ka kreativnosti jer jedino tako mogu zauvijek zadržati svoj svijet mašte, a ponos i sreća kada nešto naprave svojim rukama, ne može se sa ničime usporediti. Mi ćemo se svim silama truditi da svatko dobije svoj komadić sreće i mašte.

Do skorog viđanja!

Tajana

Tajana

Teta kreativka

Zovem se Tajana i vaša sam teta kreativka.

Moja najveća ljubav je stvaranje, dekoriranje i izrađivanje različitih i inovativnih uporabnih predmeta, te slikanje na platnu. Volim vesele i šarene boje koje pretačem kroz svoju kreativnost i maštu u stvarni svijet koji nas okružuje.

Završila sam srednju školu za Primijenjenu umjetnost i dizajn, te sam školovanje nastavila na meni jednini mogući način na Akademiji primijenjenih umijetnosti – smjer slikarstvo.

Moj cijeli život od najranije dobi povezan je sa kreativnim stvaranjem i istraživanjem (to mogu ponajviše zahvaliti svome tati koji je sa mnom proveo sate i sate stvarajući i crtajući – hvala tata) bez kojeg se danas ne bih mogla zamisliti. Zato danas kao odrasla osoba smatram da je za dijete jako velika prednost kada ima roditelje koji će mu se posvetiti na takav način i pozitivno utjecati na razvoj i odrastanje.

Veselim se budućem druženju i stvaranju novih i maštovitih kreacija!

Prijava na newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu i dobivajte redovite obavijesti o našim aktivnostima.

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Povremeno ćemo Vas obavijestiti o našim aktivnostima! Hvala!