O prostoru

Edukativno kreativna radionica Mali kreativci nalazi se u Mrazovićevoj 9. Prostor Radionice sastoji se od predprostora (čekaonice), info pulta, dvije prostorije za radionice, kupaonice i sanitarnog čvora.

Prostor je prostran, veseo i vrlo motivirajući. U prostorijama za radionice nalaze se stolovi sa stolcima primjerenim dječjoj dobi, a na zidovima su edukativni i interaktivni materijali koji motiviraju djecu na djelovanje i neposredno učenje.

Prostorije za radionice su svojom veličinom prilagođena za rad u grupama do 12 djece te su pogodne za razvijanje koncentracije i usmjeravanje dječje pažnje na konkretan rad. Princip rada je sjedenje ili stajanje za stolom te aktiviranje i motiviranje djece na ponuđeni materijal i pripremljenu aktivnost. Djeca tako jednostavnije mogu pratiti program, komunicirati međusobno, izmjenjivati iskustva i družiti se.

Na radionicu nije potrebno donositi nikakvu posebnu opremu niti stvari. U blizini Radionice nalazi se javna garaža, dva parkinga, a moguće je parkiranje i u okolnim ulicama.

U blizini naše radionice je i park, a samo nekoliko desetaka metara dijeli nas od Zrinjevca.

Prijava na newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu i dobivajte redovite obavijesti o našim aktivnostima.

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Povremeno ćemo Vas obavijestiti o našim aktivnostima! Hvala!